SKRIVET: 2009-11-26, kl 21:35:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

better things

sitter här vid datorn, som jag absolut inte borde. Jag borde däremot plugga lite till tyskaprovet, även om jag tror mig själv att jag redan kan allt, jag borde träna på engelska redovisningen som vi har imorron och jag borde tvätta bort smink och fixa mig lite. Så jag ska nog faktiskt roa mig med det en stund och sedan ska jag sova alldeles ensam i min säng. Det känns faktiskt väldigt konstigt när jag haft Sofie här två nätter...
haha, vilken tönt jag är, japp!

Bjuder på en liten busbild med.

PUSS

SKRIVET: 2009-11-23, kl 19:55:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

braces

då var det klart, jag ska få tandställning, något som jag väntat i 3 år på men som aldrig blivit av. Skulle tro att detta sker någongång i början av nyåret.

dock har jag ingen ork och ingen ispiration till denna blogg längre, den är ful och tråkig så jag ger nog upp blogglivet inom en snar framtid. Nog tjatat om det.

Helgen var väl myyycket trevlig i fredags, lördagen och söndagen kan man lika gärna radera ur mitt minne.
Denna vecka = helvetesveckan = lots of plugg, dock kommer söffaan hit och söver över imorron, så blire lite chill/plugg dag på onsdag då jag är själv hemma. SCORE

Hoppas på en trevlig nästa helg dessutom.
nu har jag klämt ihop veckan i skriftligt format och nu går jag in i väggen, adjö!

PUSS med

SKRIVET: 2009-11-18, kl 19:27:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

tAkiDA

ja, jag peppar takida som in i helvete. Imorgon står Moa och jag i sporthallen i Linköpingh och öser till Sveriges bästa liveband, det ska bli så jävla roligt vill jag lova!

dock är jag inte lika peppad inför vaccinet vi ska ta imorgon, man kan ju bli förjävla risig efter det och det har jag banne mig inte tid med då jag ska på konsert på kvällen, bio på fredag och sen en jävla massa plugg. Näe att insjukna just nu är inget bra tillfälle.

nä nu får jag inte klistra fast mig här, jag måste ta tag i historian, måste, måste, måste.
men vi peppar lite mer takida först.

PUSS

SKRIVET: 2009-11-14, kl 17:05:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

det är över nu

gårkvällen vart ju bara för jävla bra, allt folk var så jävla trevligt och det vart bara så jävla bra (jag är medveten om att jag använder 'jävla' väldigt mkt)

känner inte att jag kan sammanfatta kvällen i ord förutom att den var så jävla bra!
bjuder på en bild, resten finns på facebook.



PUSS

SKRIVET: 2009-11-12, kl 21:24:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

drop it low

har vart rätt torrt på bloggen dom senaste dagarna, kanske är det för jag inte har haft tid eller helt enkelt ingen ispiration, om man nu behöver det.

i alla fall så är dey fredag imorgon, fredagen den 13, då ska jag först till tandläkaren sen är det skola, sen kör vi feeeeest SP09b. Allt kommer gå skit bra, jag vet ju det nu.

Fast nu ska jag lacka naglarna, svarta faktiskt.
PUSS

SKRIVET: 2009-11-07, kl 16:04:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

"gör din mormor god saft?"

det var nog dagens citat igår, helvete vad vi skrattade åt det!
och jävlar vilken bra kväll det vart med, först hockey och vinst till brs sedan mys hos clara med pear och tilfen.
tackar för kvällen!

nu borde jag imte sitta här, jag borde skriva min LPL uppgift men jag hittar inget material så jag får skriva om samma sak hela tiden, kul.

aae, nu ska jag sätta mig framför reprisen av EMA, can't get enough of.
PUSS

TAKIDA OM 12 DAGAR

SKRIVET: 2009-11-03, kl 19:44:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

nostalgi

Ibland får jag enorma flashbacks och tänker väldigt mycket på 9CD, den klassen har betytt något enormt och det är ett minne jag ska bära med mig hela livet, därför lägger jag upp lite bilder på sådant jag saknar.
  

dock kan jag inte påstå att jag har hamnat i en dålig klass, den kunde inte vart bättre och jag längtar till fredagen den 13, då öser sp09b!

PUSS